Sutegi artean...

Sukalde zerbitzua

Argik zure beharren arabera diseinatzen ditu menuak — orojaleak, begarianoak, beganoak, intolerantziak… —. Sukaldaritza tradizionala eta nazioartekoa, baita ekitaldietarako ere, bi modalitateren artean aukeratuta — prezioen zerrendan —: cateringa, zerbitzuarekin edo zerbitzurik gabe

1. CATERING ZERBITZUA

Aldez aurretik hitzartutako menua ekarriko dizugu, eta zure ustez menu hori duzu.

2. ZERBITZU OSOA

Zerbitzu honetan sartzen da itundutako menua egitea, enkargatu diren platerak kokatzea eta mahaian jartzea, eta biltzea eta garbitzea.

Gutxi gorabeherako menuak

1. Gosaria

Kafea eta infusioak
Frutak2 motatako fruta eta barazki aromatizatuen likidotuakEtxeko ogi txigortuakEtxeko marmeladakEtxeko bizkotxoaPatata-tortilla
10€14€

2. Gosaria

InfusioakKafeaFruituen eta barazki aromatizatuen likidotuak 3 motaEtxeko ogi txigortuakEtxeko marmeladakEtxeko bizkotxoa, 2 motatakoaSagar eta gazta tartaletakPatata-tortillaPatata-tortilla perretxikoekin eta pate-kremarekin.Fruta
13€18€


1. Bazkaria

Vichyssoise edo baratxuri zuria mahatsekin eta meloiarekin edo barazki-krema fia gazta-bihotzarekin.
Txitxirio txigortuak ziazerbekin eta jogurt-ozpinarekin edo kalabazin eta boniato edo tabule tarta krematsuarekin.Sagar-tarta edo laranja-tarta erdi-hotza eta banana edo arroz-tarta.
20€25€

2. Bazkaria

Arroza txanpiekin eta oilaskoarekin.
Txerri-burukoa labean, goarnizioarekinFlana eta sagar-tarta
30€35€

Babarrun-menua

Babarrun gorriak sakramentuekin eta berza.postre flana eta sagar-tarta
30€35€

Ezkontza-menua

Sarrerak 
Urdaiazpiko kroketakEntsalada epela otarrainxkekin tahi saltsan.Perretxikoak plantxan, baratxuri eta urdaiazpiko olioarekin.
 
BigarrenaLegatzez betetako piperrak amerikar saltsarekinLabean lakatutako txerri-errosbifa, sagar-konpotarekin eta ron-saltsarekinPostreaPantxineta pastel-kremaz beteta txokolate beroarekin.Ogia, ura, uzta-biltzailea, ardo zuria edo gorria eta kafea.
60€75€

1. Afaria

Barazki-krema (ekologikoak)
Entsalada epela, sasoiko produktuekin eta hainbat ozpinekin egina.Haragiz betetako piperrak perretxiko saltsan.Gazta-tarta
20€25€

2. Afaria

Hiru pintxo (otarrainxka eta porru tartaletak, berduratxo biribilkiak eta oilaskoa curry erara, txanpinoi aberasgarriak Ali olirekin eta urdaiazpiko karraskariarekin, txanpinoi brotxetak eta otarrainxkak bi saltsarekin, patata bola itsaski minez betea (edo ez)...Misso zopa barazkiekin eta perretxikoekin.Entsalada epela: barazkiak plantxan, letxugak, gazta, fruitu lehorrak...Txerri solomoa labera glasatua pure parmentier eta boniato kurruskariarekin.Postre dastaketa.
26€33€

Argi Tobalina

Galdakaoko sukaldaritza eskolan eta hainbat herrialdetako sukaldaritzan trebatutako sukaldaria: Latino Amerikarra, Japonia, Egipto...Orain, hainbat errezetatan jateko moduko landare basatiak berreskuratzen ari da. Eta produktu ekologikoa eta 0 kilometrokoa zainduz.

Jar gaitzazu gurekin harremanetan:

+34 617 544 115


Helbidea:

Bº Sallobante S/N
48309 Errigoiti
Bizkaia