Sutegi artean...
Sukalde zerbitzua
Argik zure beharren arabera diseinatzen ditu menuak — orojaleak, begarianoak, beganoak, intolerantziak… —. Sukaldaritza tradizionala eta nazioartekoa, baita ekitaldietarako ere, bi modalitateren artean aukeratuta — prezioen zerrendan —: cateringa, zerbitzuarekin edo zerbitzurik gabe
1. CATERING ZERBITZUA
Aldez aurretik hitzartutako menua ekarriko dizugu, eta zure ustez menu hori duzu.
2. ZERBITZU OSOA
Zerbitzu honetan sartzen da itundutako menua egitea, enkargatu diren platerak kokatzea eta mahaian jartzea, eta biltzea eta garbitzea.
Gutxi gorabeherako menuak
1. Gosaria
Kafea eta infusioakFrutak2 motatako fruta eta barazki aromatizatuen likidotuakEtxeko ogi txigortuakEtxeko marmeladakEtxeko bizkotxoaPatata-tortilla
Frutak2 motatako fruta eta barazki aromatizatuen likidotuakEtxeko ogi txigortuakEtxeko marmeladakEtxeko bizkotxoaPatata-tortilla
10€14€
2. Gosaria
InfusioakKafeaFruituen eta barazki aromatizatuen likidotuak 3 motaEtxeko ogi txigortuakEtxeko marmeladakEtxeko bizkotxoa, 2 motatakoaSagar eta gazta tartaletakPatata-tortillaPatata-tortilla perretxikoekin eta pate-kremarekin.Fruta
InfusioakKafeaFruituen eta barazki aromatizatuen likidotuak 3 motaEtxeko ogi txigortuakEtxeko marmeladakEtxeko bizkotxoa, 2 motatakoaSagar eta gazta tartaletakPatata-tortillaPatata-tortilla perretxikoekin eta pate-kremarekin.Fruta
13€18€
1. Bazkaria
Vichyssoise edo baratxuri zuria mahatsekin eta meloiarekin edo barazki-krema fia gazta-bihotzarekin.Txitxirio txigortuak ziazerbekin eta jogurt-ozpinarekin edo kalabazin eta boniato edo tabule tarta krematsuarekin.Sagar-tarta edo laranja-tarta erdi-hotza eta banana edo arroz-tarta.
Txitxirio txigortuak ziazerbekin eta jogurt-ozpinarekin edo kalabazin eta boniato edo tabule tarta krematsuarekin.Sagar-tarta edo laranja-tarta erdi-hotza eta banana edo arroz-tarta.
20€25€
2. Bazkaria
Arroza txanpiekin eta oilaskoarekin.Txerri-burukoa labean, goarnizioarekinFlana eta sagar-tarta
Txerri-burukoa labean, goarnizioarekinFlana eta sagar-tarta
30€35€
Babarrun-menua
Babarrun gorriak sakramentuekin eta berza.postre flana eta sagar-tarta
30€35€
Ezkontza-menua
Sarrerak Urdaiazpiko kroketakEntsalada epela otarrainxkekin tahi saltsan.Perretxikoak plantxan, baratxuri eta urdaiazpiko olioarekin. BigarrenaLegatzez betetako piperrak amerikar saltsarekinLabean lakatutako txerri-errosbifa, sagar-konpotarekin eta ron-saltsarekinPostreaPantxineta pastel-kremaz beteta txokolate beroarekin.Ogia, ura, uzta-biltzailea, ardo zuria edo gorria eta kafea.
Urdaiazpiko kroketakEntsalada epela otarrainxkekin tahi saltsan.Perretxikoak plantxan, baratxuri eta urdaiazpiko olioarekin.
BigarrenaLegatzez betetako piperrak amerikar saltsarekinLabean lakatutako txerri-errosbifa, sagar-konpotarekin eta ron-saltsarekinPostreaPantxineta pastel-kremaz beteta txokolate beroarekin.Ogia, ura, uzta-biltzailea, ardo zuria edo gorria eta kafea.
60€75€
1. Afaria
Barazki-krema (ekologikoak)Entsalada epela, sasoiko produktuekin eta hainbat ozpinekin egina.Haragiz betetako piperrak perretxiko saltsan.Gazta-tarta
Entsalada epela, sasoiko produktuekin eta hainbat ozpinekin egina.Haragiz betetako piperrak perretxiko saltsan.Gazta-tarta
20€25€
2. Afaria
Hiru pintxo (otarrainxka eta porru tartaletak, berduratxo biribilkiak eta oilaskoa curry erara, txanpinoi aberasgarriak Ali olirekin eta urdaiazpiko karraskariarekin, txanpinoi brotxetak eta otarrainxkak bi saltsarekin, patata bola itsaski minez betea (edo ez)...Misso zopa barazkiekin eta perretxikoekin.Entsalada epela: barazkiak plantxan, letxugak, gazta, fruitu lehorrak...Txerri solomoa labera glasatua pure parmentier eta boniato kurruskariarekin.Postre dastaketa.
Hiru pintxo (otarrainxka eta porru tartaletak, berduratxo biribilkiak eta oilaskoa curry erara, txanpinoi aberasgarriak Ali olirekin eta urdaiazpiko karraskariarekin, txanpinoi brotxetak eta otarrainxkak bi saltsarekin, patata bola itsaski minez betea (edo ez)...Misso zopa barazkiekin eta perretxikoekin.Entsalada epela: barazkiak plantxan, letxugak, gazta, fruitu lehorrak...Txerri solomoa labera glasatua pure parmentier eta boniato kurruskariarekin.Postre dastaketa.
26€33€
Argi Tobalina
Galdakaoko sukaldaritza eskolan eta hainbat herrialdetako sukaldaritzan trebatutako sukaldaria: Latino Amerikarra, Japonia, Egipto...Orain, hainbat errezetatan jateko moduko landare basatiak berreskuratzen ari da. Eta produktu ekologikoa eta 0 kilometrokoa zainduz.
Helbidea:
Bº Sallobante S/N
48309 Errigoiti
Bizkaia